Dolly Moustache
Simple Giveaway by Nabeel Fikree
Friday, 10 May 2013 • 17:41 • 4 comments


Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !






PASTFUTURE
Owner
Call me Fieqa, ok ? ini blog pertama fieqa, yg kdua blh klik di kotak ats..I'm still student!

Walkie Talkie
My Status
>> Am I old Enough?
date :30/08/95


>> I LurVe you!
date : 05/08/13


>> Student IPT !
nak mSuk sem 3

History

  • SEGMEN; DOODLE MUSLIMAH BY RIEN ROSE
  • Kembali ke sekolah
  • 1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.M
  • Third Giveaway From Miss Spectacles
  • SEGMEN # 1 CSY : la storia
  • Segmen Giveaway Cute by Iman
  • Segmen Bloglist by WanMuna
  • 'Segmen SUKASUKI by Ayna'
  • Contest Precious Prince and Princess
  • give away paling simple by cikgadis

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Miss Simlpe