Dolly Moustache
Segmen Chomell CUTI SEKOLAH
Monday, 27 May 2013 • 07:50 • 4 comments

klik banner

  • ada nama timangan tak? yg masa kecik2 orang bg? klu ya , ap ?
- masa sek rndh , famous ngn nama Pikachu .. xthu larh sbb ap .. mgkin sbb saya kecik n comel mcm Pikachu kowt .. hik3 


  • warna paling benci? 
- rasanya xde larh smpai tahap bnci .. he3 .. gitu-gitu jler .. 
  • lagu yang paling digemari ? yang latest ..
- sebut jer psal lagu , dlm fikiran saya cuma terlintas Super Junior .. yg latest lagu diorg ak yg ske dgr , GO - Super Junior M 
  • kalau ada orang bagi baucer shopping , apa benda first yang terfikir nak beli?
- baucer shopping ..saya target make up stuff .. eye liner ..haha .. saya bru nak blajr nak pkai make up2 nieyh .. pakai simple2 dlu .. 
  • time bosan buat apa?
- time cmnie larh , time untuk saya godek2 dlm youtube tgk Kyu Hyun , slah seorg ahli super junior .. comel gtu .. he3 


  • subjek paling pro?
- saya x brapa nak pasti sgt .. bg saya , semua biasa2 jer .. tp kawan2 cakap , saya terror English .. hu3 .. speaking dpan org len pown xboleh , setakat wat essay boleh gagah lagi .. hik3

due date : 30/5/2013




PASTFUTURE
Owner
Call me Fieqa, ok ? ini blog pertama fieqa, yg kdua blh klik di kotak ats..I'm still student!

Walkie Talkie
My Status
>> Am I old Enough?
date :30/08/95


>> I LurVe you!
date : 05/08/13


>> Student IPT !
nak mSuk sem 3

History

  • my first Give Away
  • Mini Segmen : 2 Days.
  • One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay
  • Oh My Giveaway
  • Segmen: Blogwalking sambil "like"
  • May Giveaway By Amer Corner
  • Baby face ??
  • GILA GILA Giveaway by Alja
  • 1st Giveaway Lomo by Farah
  • form 6 di St. George P

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Miss Simlpe