Dolly Moustache
SEGMEN BLOGLIST MEI BY DJH
Tuesday, 30 April 2013 • 13:03 • 2 comments



Assalamualaikum...

Kenapa??Segmen ni bertujuan untuk update bloglist angah..Cer korang tgok..yg tinggal hanyalah BLOGLIST KEKAL...kalau dulu angah dah buat..untuk bulan MAC&APRIL..so kali ni angah nak buat untuk bulan MEI sahaja..


Syarat :

  • Copy Coding Entri bawah ni.Pastekan di entri anda.Publish,hantar link entry korang ke entri ni SAHAJA. 
  • Letakkan tajuk entri "Pencarian Bloglist Mei By DJH"

  • Itu je!!!!


 Senangkan?Macam mana angah pilih pemenang??Angah akan pilih semua yg join..tak kira berapa ramai..pastu..20 blogger terawal akan dapat hadiah istimewa...:D so korang nak join??
Inspirasi oleh MIA
Jom sama2 support rakan2 bloggers..




PASTFUTURE
Owner
Call me Fieqa, ok ? ini blog pertama fieqa, yg kdua blh klik di kotak ats..I'm still student!

Walkie Talkie
My Status
>> Am I old Enough?
date :30/08/95


>> I LurVe you!
date : 05/08/13


>> Student IPT !
nak mSuk sem 3

History

  • Segmen Topup 24 Jam Fizgraphic
  • 'Segmen Free HP Wallpaper Nametag #3 by Huda'
  • Suka-suka Segment by Asaka Nikiti
  • April-May Giveaway By Simplesyara
  • saya nak doodle free by lynn
  • Segmen : Blogger Pinkish and Purplish
  • Simple Segmen by Sally Samsaiman
  • JOM JOIN : Mini Topup Giveaway by Zeera
  • Segmen Sabtu by Emas Putih Part #4
  • SEGMEN: Saya Nak Free Gift by Miratul Reyyah

  • D' Credits
    Basecode : N.Afiqah
    Template : Inspirit's Baby
    Edited : Miss Simlpe